Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

First Minute utazások 2018/2019 - a legjobb ajánlatok egy helyen!

Vegye igénybe az előfoglalási akciókat és kövesse velünk a nyarat - ismerjük az összes helyet, ahol sosem ér véget!

TOP first minute ajánlatok 2019

Mauritius Mauritius (8 446 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 27 °C 488 900 Ft
Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (5 540 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 518 900 Ft
Bali Bali (4 952 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 31 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 324 900 Ft
Marokkó Marokkó (51 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 18 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 136 065 Ft
Srí Lanka Srí Lanka (2 032 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 32 °C Tenger hőmérséklete: 30 °C 363 100 Ft
India India (1 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 32 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 556 000 Ft
Zanzibár Zanzibár (2 224 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 28 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 474 800 Ft
Kína Kína (88 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 20 °C Tenger hőmérséklete: 13 °C 237 400 Ft

FIRST MINUTE kedvezmények egy helyen – válassza a legkedvezőbbet!

First minute ajánlatok az Invia.hu-n

Előfoglalási kedvezmények - kockázat nélkül

Ha first minute áron foglalja le utazását, most valóban jelentős árengedménnyel számolhat. Ne várjon az utolsó pillanatig, az idei szezon a korán kelőknek kedvez! 

Az Invia weboldalán kizárólag megbízható, megfelelően biztosított utazási irodák kínálatából válogathat. Ajánlatainkat ugyanolyan feltételek mellett kínáljuk Önnek, mint az utazás szervezője, tehát minden akció és kedvezmény érvényesíthető! Fizethet banki átutalással vagy készpénzzel az Invia ügyfélközpontban, illetve bármelyik OTP, K&H és MKB bankfiókban.

Áttekinthető és folyamatosan frissített kínálat az egész világba

A first minute utak kínálatát  az Invia.hu weboldalán folyamatosan aktualizáljuk.  Áttekinthető kínálat, széles választék, gyorsan és egyszerűen összehasonlítható árak, teljeskörű tájékoztatás, korrekt ügyintézés -  az Invia neve, sokéves tapasztalata és évi több ezer, elégedett ügyfele mindezekre garancia.

A bőséges szállás- és csomagtúra kínálaton felül az Invia.hu tapasztalt és felkészült ügyintézőkkel, valamint széleskörű információs adatbázissal várja kedves volt és leendő utasait, mellyel megkönnyíti ügyfelei számára a szükséges információk megszerzését, tájékozódást és a döntést. Korábbi utasok által, első kézből szerzett tapasztalatokon alapuló független hotel értékelések és hasznos utazási információk segítik az ideális utazás megtervezését, emellett felkészült értékesítőink személyesen is várják az Invia ügyfélcentrumban.

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600